Algemene voorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden :

Elke verkoop geschiedt kontant en is betaalbaar in Merchtem behoudens andersluidende schriftelijke overeenkomst. Bij niet-betaling van een rekening op haar vervaldag wordt van rechtswege een morataire intrest aangerekend van 12%/jaar.

Indien de leveringen aan de klant gerechtelijke vervolgingen meebrengen, zal het bedrag van de niet-betaalde rekeningen met minstens 15% voor geschilkosten verhoogd worden, intresten en gerechtskosten niet inbegrepen, met een minimumbedrag van 150,00€.

Termijn voor het inbrengen van bezwaren : elk bezwaar betreffende de staat van onze koopwaren moet binnen de drie dagen na hun aankomst per aangetekende brief geformuleerd worden. Na dit tijdstip worden geen klachten meer aangenomen.

Klachten betreffende vers vlees/vis/groenten dienen te geschieden bij levering. Nadien wordt geen vers vlees/vis/groenten teruggenomen.

Alle geschillen behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbank van Brussel.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »